top of page

Search Results

Знайдено 40 результатів із порожнім запитом

  • Interactive Map | Friends of the Porter Valley

    Details of the FoPV interactive map of the valley. Колесо пастуха To get the map on your phone click this icon We have developed an interactive map to help you discover the numerous points of interest along the valley. Some well known, others not so well known. It is intended to be updated as an when new information becomes available. If you are aware of anything that is missing, or needs amending please Contact Us and let us know as much information as posible, including 'Links' that help verify the information. It's designed to be used on your smartphone as you walk through the valley, helping you to discover features such as; Architecture & Industry, Landscape & Geology, Birds, Trees & Flora, Viewpoints & Historic Photos, River & Water Sites, Memorial Plaques & Seats, and Maps & Paintings For Android phones, click on the link above and it will open in either Google Maps or the Chrome browser. Google Maps You will have the blue location spot to identify your location and all the interactive links will work. Chrome Browser You can go to “Google Maps ”, click “you ”, click “maps ”, click “Friends of Porter Valley guide ”. For Apple devices, it will help to have “Google Chrome” installed from the App store. Click on the link above and the map will open in “Google Chrome” and all the interactive links will work. If it opens into “Google Maps” (with blue location spot) unfortunately many of the links won’t work. If this is the case follow the Important Information instructions on the screen. Photos Many of the links contain photographs from that spot, both past and present, as well as some videos. To view these, click on the image to open the photo in the photo viewer, and where there are more than one image you can swipe left or right to scroll through them. Hiding The Map Using Google Maps App, you can hide the interactive map if you are not using it. Open the maps app. At the bottom there are some options - click on 'You' Then select the fopv map. Once opened you should have the map and the option to view the legend like below. Click on 'View map legend'. This brings up options to 'share' or 'close'. Click on 'Close' and that removes it from your view

  • Membership | Friends of the Porter Valley

    Details of how to become a member of the Friends of the Porter Valley in Sheffield. Back to Home Page

  • Porter Clough | Friends of the Porter Valley

    Information about Porter Clough in Sheffield. Part of the FoPV area. Porter Clough Crossing Woodcliffe at Carr Bridge, close to the confluence of the river Porter and the May Brook, a path enters the Porter Clough section of the Porter Valley. A stone near the entrance records the gift of the land to the city by the J G Graves Trust in 1938. To the right is a small hamlet, Carr Houses, typical of the settlements in this part of the valley. The original, left-hand end of the terrace dates back to 1675 and in 1707 was a small public house. As you walk up the path, across the fields to the right are a cluster of buildings on the site of the former Fulwood Corn Mills, the highest water mills in the valley. The lower mill was demolished around 1950 and both the dams filled in. However, the main buildings of the upper mill are still occupied. It was at this mill that buttons and snuff boxes, produced lower down the valley at the works of Thomas Boulsover, were given their final buffing and polishing. After crossing Mark Lane, the main path continues uphill and is easy to miss as it runs parallel to Clough Lane. It closely follows the course of the Porter Brook as it crosses to either side a couple of times, as the gradient begins to increase. The Waterfall Known affectionately as The Porter Falls, this is the only natural waterfall on the river. At only four metres high they can be a spectacular sight after heavy rain. A small bridge across the brook bears a plaque in memory of Oliver Gilbert, a renowned ecologist and Friend of the Porter Valley who inspired the restoration of the bridge. Jacobs Ladder Not far above the Falls, and to the left of Clough Lane, is a very steep path straight up the hillside known as Jacob’s Ladder. This was once the site of a ski lift operated by the Sheffield Ski Club and the slope is still a popular place for winter sports. From here, the main walk leaves Clough Lane and enters a deep wooded ravine containing many beech trees. The path becomes narrow with very steep, dramatic sides as it reaches its steepest gradient. The surrounding landscape is rural in character and the clough itself is informal, with natural woodland along what is the narrowest section of the valley. Hares can be seen throughout the clough, and birds of prey such as kestrel, buzzards and sparrow hawk are regularly spotted as are crows, rooks and ravens. Source of the Porter At the top, on Fulwood Lane there is a Toposcope, or orientation cairn, as shown at the top of this page. Built in 2005 and funded by local Rotary Clubs, it indicates the direction and distance to notable features which can be seen on a clear day. Across the road the path continues through the open fields to the old Brown Edge Quarries which were well known for producing high quality sandstone roofing slates. The source of the Porter is beyond the quarry where a boundary fence marks the start of Hallam Moors, a sphagnum bog on the watershed above Ringinglow. A wooden footbridge gives access to a gate that leads you onto Rud Hill where you can enjoy panoramic views back down the valley.

  • Duck Race T&Cs | Friends of the Porter Valley

    Trems & Conditions for the FoPV annual Duck Race. Довідкові посилання FoPV Тут наведено посилання на інші організації чи групи, які пов’язані з FoPV або представляють конкретні інтереси, пов’язані з нашою роботою. Sheffield Industrial Museums Trust SIMT фінансується міською радою Шеффілда, Університетом Шеффілд Халлам та Університетом Шеффілда та є партнером FoPV у Shepherd Wheel Кафе Forge Dam Подробиці про це кафе Кафе Ендкліфф Парк Подробиці про це кафе Річковий сніп Спеціальний сайт про одну з наших сусідніх річок. Кругла прогулянка Кругла прогулянка Шеффілда проходить через долину Портер, це посилання пояснює її маршрут під час проходження. Шеффілдське астрономічне товариство Група астрономів, які зустрічаються в екологічному центрі в долині Мейфілд. Група охорони долини Рівелін Подібна група до FoPV, що піклується про інтереси сусідньої долини Рівелін. Партнерський проект Sheffield Moors Приблизно 56 квадратних кілометрів гірського ландшафту в державному секторі або у благодійній власності на західній околиці Шеффілда. Громада та молодіжна асоціація Халлам Детальна інформація про заходи та заходи, організовані цією групою. Шеффілд Кідс Веб-сайт, де можна знайти чим зайнятися з дітьми в Шеффілді. JG Graves Woodland Discovery center Розташований серед великого та красивого лісу Екклесолл, Woodland Discovery Center є ідеальним закладом у приміщенні та на відкритому повітрі для різноманітних заходів та відвідування лісу. Back to Tickets

  • Whiteley Woods - Lower | Friends of the Porter Valley

    Information about Lower Whiteley Woods in Sheffield. Part of the FoPV area. Whiteley Woods - Lower Whiteley Woods, acquired by Sheffield Corporation in stages in the early years of the 20th century, is a narrow linear park which occupies an area of c11.5 hectares. The Porter Brook runs through the centre of the park with fairly steep, well-wooded valley sides to the north and south. The area inside the park, close to the Rustlings Road entrance, is formal with grass areas and shrub and tree plantings. There is a gradual transition in style from here towards the less formal character higher up the valley. The lodge at the park entrance was erected in 1908 at a cost of £640 and consisted of 2 rooms and a scullery on the ground floor, 3 bedrooms, a shelter and conveniences. Woods & Dams To the left of the main path is Trippett Wood, an area of ancient woodland, dating back to at least 1600. Woodpeckers, jays, tree-creepers and nuthatches are commonly seen in the woodland, whilst dippers and wagtails are resident near the river. A short distance into Whiteley Woods is the Ibbotson Dam, with records dating back to the 16th century. It is sometimes known as the Upper Spur Gear Dam, the name originating from the arrangement of the Wheel’s gear drive and different to that used on other wheels in the area. The Wheel and dam were bequeathed to Francis Otter in 1875 by his uncle, Robert Younge, owner and resident of Greystones Hall. Francis Otter sold them to Sheffield Corporation in the early 20th century. Mills Walter Charles Ibbotson was a grinder who leased the Ibbotson Wheel in the 1890s but by the turn of the century he had diversified as the area became more attractive for leisure activities. His advertisement in the Sheffield Independent of 1896 states “PORTER GLEN, TOP OF ENDCLIFFE PARK – Visitors will find Good Accommodation for Hot Water; Teas Provided, Schools and Parties Catered for; Boating, Swings; a large play ground -W C IBBOTSON” The Wheel was in good order in 1930 when it was suggested that it could become an industrial museum similar to Shepherd Wheel. Nothing came of the idea and the Wheel was demolished in the 1950s. Armchair Bridge There are the remains of a dam between Highcliffe Road and Whiteley Wood Road and the main path follows the goit. This was the site of the Leather Wheel, built in 1754 and shortly afterwards incorporated into the works of Thomas Boulsover. Sometimes alternatively known as the Nether Wheel, it ceased operating around 1900 and was demolished in 1907. A bridge, stone-built with seating niches and ornamental copings, across the Porter on Whiteley Wood Road, is known as the ‘armchair bridge’. Photos from the early 20th century show the sides of the bridge as being made of wooden lattices. These have now been replaced with stone.

  • Water Power | Friends of the Porter Valley

    Details of the Water Mills in the FoPV area in Sheffield. Вода Сила на Портер Існувала велика дрібна промисловість, яка використовувала силу Портера. Джон Ґат провів багато досліджень водної енергії вздовж річок Шеффілд і зробив виготовила чудовий веб-сайт, який дає деталі всіх 20 млинів і ставків, які працювали в долині Портер. Карта тут показує Яких було одинадцять в межах зони FoPV. Ми вдячні Джону Гату хто має люб'язно дозволив нам посилання на його сайт. Натисніть тут, щоб дізнатися більше про Вода Сила на Портер Зверніть увагу, що наступні сторінки не є частиною FoPV.org.uk. Будь-які запитання щодо вмісту слід надсилати на вказаний контакт.

  • Documents | Friends of the Porter Valley

    The legal documents of the Friends of the Porter Valley in Sheffield. Документи Наша політика та конституція наведені тут, і їх можна завантажити для ознайомлення. Constitution Privacy Safety Safeguarding Volunteers Conflict of Interest Finance Complaints Bingham Park Sub Group Insurance - PLI As a registered charity we are required to hold Public Liability Insurance. It provides cover for slips, trips and falls, and injuries suffered by third parties as well as claims made against us for accidental damage caused to someone else's property. The 'blame and claim' culture combined with tough economic times has seen the number of claims (genuine and 'speculative') rise at a fast pace and for many years our trustees have elected to have public liability insurance to protect themselves and the Friends of the Porter Valley against allegations of negligence, including any legal fees or expenses should a case need to be defended in court. Volunteers Importantly however, the cover we have with our insurer also covers our volunteers whilst taking part in any of our organised activities, irrespective of their membership status.

  • Team | Friends of the Porter Valley

    The FoPV Committee Знайомтесь з командою Ann Le Sage - Chair David Young - Dept Chair Glynis Jones - Secretary Lyndon Porter - Treasurer, Walks & Work Mornings Glyn Mansell - Family Activities Mike Halliwell - Media & Membership Media & Membership Rob Peck - Calendar & Media

  • Planning Consultations and Applications | Friends of the Porter Valley

    Details how Sheffield City Council involve FoPV in consultations, and the FoPV policy on getting involved with planning applications within the valley. Консультації з планування Міська рада Шеффілда регулярно звертається до FoPV щодо запланованих робіт у долині. Вони також надають нам різні документи для деяких робіт, які пояснюють їхні плани та які роботи мають бути виконані. По можливості ми надали посилання на ці документи для вашої інформації. Planning Applications We sometimes receive requests from members, and non members, asking us to support them in objecting to local planning applications. FoPV doesn’t usually raise objections unless the proposal will damage special landscapes (for example the Mayfield Valley). We are an environmental charity and Trustees are very careful not to make assumptions about what 800+ members might think about specific developments around and outside the perimeter of this large and very varied parkland. Some members might take the view that specific applications seem to be a reasonable proposal in the light of recent similar planning applications in a particular area. We do however have people on the committe who take an interest in planning applications and developments within the valley, or at least the section we refer to as 'our patch'. These are discussed at committee meetings and where we feel it is necessary we encourage our members to consider adding their voice via the Sheffield C ouncil Planning Portal .

  • Endcliffe | Friends of the Porter Valley

    Information about Endcliffe Park in Sheffield. Part of the FoPV area. Ендкліфф Парк Парк належить міській раді Шеффілда і є одним із найбільш використовуваних об’єктів у місті, де влітку часто проводяться цирки та інші заходи, зокрема наші пасхальні качині перегони кожного Великоднього понеділка. Ігровий майданчик був відремонтований у 2008 році компанією Friends of Endcliffe Playground, і на пожертву від Friends of the Porter Valley було включено багато атракціонів для дітей. У 2014 році було створено тренувальний центр паркуру, який фінансується Шеффілдським паркур-рухом та пожертвуванням Friends of Porter Valley. У парку є три монументи, присвячені королеві Вікторії. Біля входу знаходиться статуя королеви Вікторії, а на середині шляху до Вайтлі-Вудсу є обеліск також на честь королеви Вікторії. Обидва спочатку стояли на вершині Фаргейта в центрі Шеффілда. Третій — вигравіруваний валун біля дитячого майданчика. Також є меморіальний камінь, що позначає місце падіння літаючої фортеці В-17 ВВС США «Мі Аміго». 22 лютого 1944 року літак повертався, сильно пошкоджений винищувачами Ме-109, що оборонялися, від бомбардування Ольборга, Данія. Близько 17:00 він розбився в парку із втратою всіх 10 членів екіпажу. Щорічна поминальна служба, організована Асоціацією Королівських ВПС, проходить на цьому місці в неділю, найближчу до 22 лютого. У 2019 році було організовано проліт до 75-ї річниці катастрофи. Ендкліфф Парк Парк належить міській раді Шеффілда і є одним із найбільш використовуваних об’єктів у місті, де влітку часто проводяться цирки та інші заходи, зокрема наші пасхальні качині перегони кожного Великоднього понеділка. Ігровий майданчик був відремонтований у 2008 році компанією Friends of Endcliffe Playground, і на пожертву від Friends of the Porter Valley було включено багато атракціонів для дітей. У 2014 році було створено тренувальний центр паркуру, який фінансується Шеффілдським паркур-рухом та пожертвуванням Friends of Porter Valley. У парку є три монументи, присвячені королеві Вікторії. Біля входу знаходиться статуя королеви Вікторії, а на середині шляху до Вайтлі-Вудсу є обеліск також на честь королеви Вікторії. Обидва спочатку стояли на вершині Фаргейта в центрі Шеффілда. Третій — вигравіруваний валун біля дитячого майданчика. Також є меморіальний камінь, що позначає місце падіння літаючої фортеці В-17 ВВС США «Мі Аміго». 22 лютого 1944 року літак повертався, сильно пошкоджений винищувачами Ме-109, що оборонялися, від бомбардування Ольборга, Данія. Близько 17:00 він розбився в парку із втратою всіх 10 членів екіпажу. Щорічна поминальна служба, організована Асоціацією Королівських ВПС, проходить на цьому місці в неділю, найближчу до 22 лютого. У 2019 році було організовано проліт до 75-ї річниці катастрофи. Ендкліфф Парк Парк належить міській раді Шеффілда і є одним із найбільш використовуваних об’єктів у місті, де влітку часто проводяться цирки та інші заходи, зокрема наші пасхальні качині перегони кожного Великоднього понеділка. Ігровий майданчик був відремонтований у 2008 році компанією Friends of Endcliffe Playground, і на пожертву від Friends of the Porter Valley було включено багато атракціонів для дітей. У 2014 році було створено тренувальний центр паркуру, який фінансується Шеффілдським паркур-рухом та пожертвуванням Friends of Porter Valley. У парку є три монументи, присвячені королеві Вікторії. Біля входу знаходиться статуя королеви Вікторії, а на середині шляху до Вайтлі-Вудсу є обеліск також на честь королеви Вікторії. Обидва спочатку стояли на вершині Фаргейта в центрі Шеффілда. Третій — вигравіруваний валун біля дитячого майданчика. Також є меморіальний камінь, що позначає місце падіння літаючої фортеці В-17 ВВС США «Мі Аміго». 22 лютого 1944 року літак повертався, сильно пошкоджений винищувачами Ме-109, що оборонялися, від бомбардування Ольборга, Данія. Близько 17:00 він розбився в парку із втратою всіх 10 членів екіпажу. Щорічна поминальна служба, організована Асоціацією Королівських ВПС, проходить на цьому місці в неділю, найближчу до 22 лютого. У 2019 році було організовано проліт до 75-ї річниці катастрофи. Ендкліфф Парк Парк належить міській раді Шеффілда і є одним із найбільш використовуваних об’єктів у місті, де влітку часто проводяться цирки та інші заходи, зокрема наші пасхальні качині перегони кожного Великоднього понеділка. Ігровий майданчик був відремонтований у 2008 році компанією Friends of Endcliffe Playground, і на пожертву від Friends of the Porter Valley було включено багато атракціонів для дітей. У 2014 році було створено тренувальний центр паркуру, який фінансується Шеффілдським паркур-рухом та пожертвуванням Friends of Porter Valley. У парку є три монументи, присвячені королеві Вікторії. Біля входу знаходиться статуя королеви Вікторії, а на середині шляху до Вайтлі-Вудсу є обеліск також на честь королеви Вікторії. Обидва спочатку стояли на вершині Фаргейта в центрі Шеффілда. Третій — вигравіруваний валун біля дитячого майданчика. Також є меморіальний камінь, що позначає місце падіння літаючої фортеці В-17 ВВС США «Мі Аміго». 22 лютого 1944 року літак повертався, сильно пошкоджений винищувачами Ме-109, що оборонялися, від бомбардування Ольборга, Данія. Близько 17:00 він розбився в парку із втратою всіх 10 членів екіпажу. Щорічна поминальна служба, організована Асоціацією Королівських ВПС, проходить на цьому місці в неділю, найближчу до 22 лютого. У 2019 році було організовано проліт до 75-ї річниці катастрофи. Ендкліфф Парк Парк належить міській раді Шеффілда і є одним із найбільш використовуваних об’єктів у місті, де влітку часто проводяться цирки та інші заходи, зокрема наші пасхальні качині перегони кожного Великоднього понеділка. Ігровий майданчик був відремонтований у 2008 році компанією Friends of Endcliffe Playground, і на пожертву від Friends of the Porter Valley було включено багато атракціонів для дітей. У 2014 році було створено тренувальний центр паркуру, який фінансується Шеффілдським паркур-рухом та пожертвуванням Friends of Porter Valley. У парку є три монументи, присвячені королеві Вікторії. Біля входу знаходиться статуя королеви Вікторії, а на середині шляху до Вайтлі-Вудсу є обеліск також на честь королеви Вікторії. Обидва спочатку стояли на вершині Фаргейта в центрі Шеффілда. Третій — вигравіруваний валун біля дитячого майданчика. Також є меморіальний камінь, що позначає місце падіння літаючої фортеці В-17 ВВС США «Мі Аміго». 22 лютого 1944 року літак повертався, сильно пошкоджений винищувачами Ме-109, що оборонялися, від бомбардування Ольборга, Данія. Близько 17:00 він розбився в парку із втратою всіх 10 членів екіпажу. Щорічна поминальна служба, організована Асоціацією Королівських ВПС, проходить на цьому місці в неділю, найближчу до 22 лютого. У 2019 році було організовано проліт до 75-ї річниці катастрофи. Ендкліфф Парк Парк належить міській раді Шеффілда і є одним із найбільш використовуваних об’єктів у місті, де влітку часто проводяться цирки та інші заходи, зокрема наші пасхальні качині перегони кожного Великоднього понеділка. Ігровий майданчик був відремонтований у 2008 році компанією Friends of Endcliffe Playground, і на пожертву від Friends of the Porter Valley було включено багато атракціонів для дітей. У 2014 році було створено тренувальний центр паркуру, який фінансується Шеффілдським паркур-рухом та пожертвуванням Friends of Porter Valley. У парку є три монументи, присвячені королеві Вікторії. Біля входу знаходиться статуя королеви Вікторії, а на середині шляху до Вайтлі-Вудсу є обеліск також на честь королеви Вікторії. Обидва спочатку стояли на вершині Фаргейта в центрі Шеффілда. Третій — вигравіруваний валун біля дитячого майданчика. Також є меморіальний камінь, що позначає місце падіння літаючої фортеці В-17 ВВС США «Мі Аміго». 22 лютого 1944 року літак повертався, сильно пошкоджений винищувачами Ме-109, що оборонялися, від бомбардування Ольборга, Данія. Близько 17:00 він розбився в парку із втратою всіх 10 членів екіпажу. Щорічна поминальна служба, організована Асоціацією Королівських ВПС, проходить на цьому місці в неділю, найближчу до 22 лютого. У 2019 році було організовано проліт до 75-ї річниці катастрофи.

  • Donate | Friends of the Porter Valley

    Information about Forge Dam in Sheffield. Part of the FoPV area. Пожертвуйте Дякуємо, що розглянули питання про пожертву для FoPV. Ви можете зробити безпечний пожертвування на наші заходи чи заходи або на одну з наших кампаній. Просто натисніть відповідне поле нижче та дотримуйтесь інструкцій. Дякую. Усі платежі здійснюються за рахунок банку Charities Aid Foundation (CAF). General Funds Help us continue to Conserve, Protect, and Restore our part of the Porter Valley Donate Make Bingham Park Great Help the Bingham Park Community Group make improvements to the Sport facilities in Bingham Park. Donate Forge Dam Playground Help us continue to make improvements to this playground Donate

  • Shepherd Wheel | Friends of the Porter Valley

    Information about Shepherd Wheel in Sheffield. An FoPV project. Колесо пастуха Час роботи ВІДЧИНЕНО щосуботи та неділі, а також державних свят Британський літній час зима (GMT) з 10:00 до 16:00 з 11:00 до 15:00 Shepherd Wheel — це шліфувальна майстерня вісімнадцятого століття з водяним двигуном, що виникла принаймні в 1584 році, коли колесо Портера було згадано у заповіті Вільяма Бейтона зі Стампер Лоу, орендованого у графа Шрусбері. Едвард Шеперд, який інвестував у будівлі та ставок, орендував це місце в 1749 році і дав йому нинішню назву. Протягом наступних століть існували різні власники бізнесу, і ним працювала сім'я Хінд, коли він нарешті закрився в 1930 році. Велика 5-річна реставрація вартістю 1 мільйон фунтів стерлінгів була завершена в 2012 році за фінансування лотерейного фонду Heritage Lottery Fund, Шеффілд Сіті. Рада та друзі Портер-Веллі. Час роботи ВІДЧИНЕНО щосуботи та неділі, а також державних свят Британський літній час зима (GMT) з 10:00 до 16:00 з 11:00 до 15:00 Shepherd Wheel — це шліфувальна майстерня вісімнадцятого століття з водяним двигуном, що виникла принаймні в 1584 році, коли колесо Портера було згадано у заповіті Вільяма Бейтона зі Стампер Лоу, орендованого у графа Шрусбері. Едвард Шеперд, який інвестував у будівлі та ставок, орендував це місце в 1749 році і дав йому нинішню назву. Протягом наступних століть існували різні власники бізнесу, і ним працювала сім'я Хінд, коли він нарешті закрився в 1930 році. Велика 5-річна реставрація вартістю 1 мільйон фунтів стерлінгів була завершена в 2012 році за фінансування лотерейного фонду Heritage Lottery Fund, Шеффілд Сіті. Рада та друзі Портер-Веллі. Donate Час роботи ВІДЧИНЕНО щосуботи та неділі, а також державних свят Британський літній час зима (GMT) з 10:00 до 16:00 з 11:00 до 15:00 Shepherd Wheel — це шліфувальна майстерня вісімнадцятого століття з водяним двигуном, що виникла принаймні в 1584 році, коли колесо Портера було згадано у заповіті Вільяма Бейтона зі Стампер Лоу, орендованого у графа Шрусбері. Едвард Шеперд, який інвестував у будівлі та ставок, орендував це місце в 1749 році і дав йому нинішню назву. Протягом наступних століть існували різні власники бізнесу, і ним працювала сім'я Хінд, коли він нарешті закрився в 1930 році. Велика 5-річна реставрація вартістю 1 мільйон фунтів стерлінгів була завершена в 2012 році за фінансування лотерейного фонду Heritage Lottery Fund, Шеффілд Сіті. Рада та друзі Портер-Веллі. Якщо ви хочете відвідати повну адресу: Колесо пастуха Вайтлі Вудс Off Hangingwater Road Шеффілд S11 2YE Будь ласка, запиши: Оскільки Shepherd Wheel знаходиться в парку, на території готелю немає паркування, а від прилеглих доріг, де дозволено паркування, є відстань, щоб йти пішки. Однак сайт має доступ на рівні для інвалідів, велосипедистів, дитячих колясок тощо. Громадського туалету на території готелю немає. Приєднуйтесь до нас як волонтер у Shepherd Wheel! Вам не потрібна якась конкретна кваліфікація, хоча інженерний досвід або робота з групами є корисними навичками. Але якщо вам подобається і вам цікаво зустрічатися та говорити з людьми про Shepherd Wheel та індустріальну історію Шеффілда; і ви з ентузіазмом ділитесь знаннями та розумінням цього унікального сайту, тоді волонтерство може бути для вас! Як подати заявку? Будь ласка, зв’яжіться з нами за допомогою сторінки « Зв’яжіться з нами », ми зв’яжемося з вами щодо наступного кроку. Наші волонтери Поговоріть з відвідувачами про сайт, розташування та Шеффілд промислова історія Росії. Попрацюйте з співробітником SIMT, щоб підтримувати порядок на сайті та в безпеці відвідувачів. Будьте гнучкими щодо дат і часу їхньої волонтерської діяльності. На вибір є 2 години; (10:00-12), (12-14:00) і (14-16:00) влітку та (23:00-13:00) і (13:00) взимку. Ми просимо, щоб ви намагалися пропонувати один-два рази на місяць – або частіше, якщо хочете. Вам не потрібно брати регулярні зобов’язання, однак регулярні зобов’язання допоможуть поширити завдання серед команди волонтерів. Отримуйте інформаційну та навчальну підтримку від координатора волонтерів та від інженерів SIMT, які керують технікою. Restoration Works Some images taken during the restoration works from 2008 to 2012. Video of Restoration Works

© 2022 Друзі долини Портер

Заснована в 1994 році

Зареєстрована благодійна організація № 1069865 (Англія та Уельс)

bottom of page