top of page

Search Results

Знайдено 40 результатів із порожнім запитом

  • FoPV Walk - Midsummer Plants | FoPV

    сб, 06 лип. | Shepherd Wheel/Whiteley Woods FoPV Walk - Midsummer Plants Following on from the early summer plant walk, an easy stroll led by Gerry Firkins to look at some of the plants of the valley in midsummer around Shepherd Wheel and Whiteley Woods. This walk is limited to 15 people. Tickets available from 21st June 2024. Registration is Closed See other events Час та місце 06 лип. 2024 р., 11:00 – 12:30 Shepherd Wheel/Whiteley Woods, Hangingwater, S11 Про захід Following on from our June walk looking at plants in the valley in early summer, this will be a very easy stroll to look at some of the plants of the valley in midsummer around Shepherd Wheel and Whiteley Woods, and how they fit into the ecology of the valley. It will be led by Gerry Firkins; he is a local botanist and has led field meetings and taught plant identification for Sheffield University, WEA and the RSPB since the 1980s and is now a tutor for the Botanical Society of the British Isles. The cover photo is of angelica which grows around Shepherd Wheel dam. Tickets are free for FoPV members using the emailed discount code and £5 for non-members. Показати більше Квитки Тип квитка Walker Більше інформації One attendee per ticket Ціна 5,00 GBP Продаж завершено Загалом 0,00 GBP Оформити Поділитися

  • History | Friends of the Porter Valley

    Історія Ковальської греблі Найперші історичні згадки про дамбу Фордж полягають у тому, що Томас Булсовер законно передав новозбудовану кузню (близько 1760 р.) своєму зятю Джозефу Мітчеллу в 1765 р., а в 1779 р. Фербенк описав це місце як «греблю Томаса Булсовера» разом із кузня та нижня дамба (зараз засипана). Це була частина промислової «імперії» Булсовера, яка включала млин з ґудзиками та запруду Wire Mill та пов’язані з ним будівлі. Згодом кузня і дамба були по-різному записані як власність менеджера Булсовера Семюеля Томпсона, а пізніше — нащадків Булсовера, і врешті-решт Джон Хаттон продав їх у 1900 році шоумену Герберту Максфілду. Приблизно в середині 1800-х років було два водяних колеса і паровий двигун для приводу кузнечних молотів. Вважається, що кузня припинила свою діяльність як комерційне підприємство приблизно в 1887 році. Максфілд використовував дамбу як басейн для човнів протягом 20 років. ​ До 1939 року дамба та пов'язані з нею будівлі були продані Sheffield Corporation. Відтоді дамба продовжувала використовуватися для катання на човнах, а для покращення відпочинку було збудовано кафе та дитячий майданчик. Катання на човнах припинилося, оскільки дамба сильно замулилася, але дамба, кафе та дитячий майданчик все ще вважаються важливими зручності для людей Шеффілда. Колесо та майстерні давно зникли, а став млин все ще існує. Проте зараз він у поганому стані, через скупчення мулу. Ще немає постів цією мовою Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.

  • Donations - Forge Dam | FoPV

    Зробіть онлайн-пожертвування Якщо ви хочете зробити пожертву на нашу Проект відновлення дамби Кузнечної будь ласка, зробіть це тут.

© 2022 Друзі долини Портер

Заснована в 1994 році

Зареєстрована благодійна організація № 1069865 (Англія та Уельс)

bottom of page